Αποκλειστικά, ξενόγλωσσες ηχογραφήσεις

Επιλέξτε την γλώσσα και την φωνή. Με την Best Voices, η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή.

Προσφέρουμε κάθε είδους multilingual recordings στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Βουλγαρικά, Τούρκικα, Ουγγρικά, Σερβικά, Αραβικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Σκανδιναβικές γλώσσες, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες γλώσσες του κόσμου!

Ανακαλύψαμε ανάμεσα από εκατοντάδες εκφωνητές παγκοσμίως, τους πιο ταλαντούχους και συνεργάσιμους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά την κουλτούρα της αγοράς στην χώρα τους, με τους οποίους αναπτύξαμε στενές σχέσεις μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες σε πολλά διεθνή projects. Ξενόγλωσσοι εκφωνητές που μπορούν να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε.

Οι παραγωγοί μας έχουν την πλήρη επιμέλεια κάθε ηχογράφησης, με ζωντανές συνδέσεις με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Κάθε ηχογράφηση έχει τις ιδιαιτερότητες της, όταν εμπλέκονται άλλες χώρες και διαφορετικοί άνθρωποι, και αυτό το γνωρίζουμε καλά, μετά από σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας. 

Οι τιμές μας? Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα χρεώσεων, προσαρμόζοντας τα όμως στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.

Στους υψηλής αισθητικής χώρους μας, φιλοξενούμε καθημερινά συνεργάτες και πελάτες, ηχογραφόντας ζωντανά με studios, στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Τέλος, ένα ανεξάρτητο τμήμα δημιουργικής κειμενογράφησης, προσφέρει τη δυνατότητα συγγραφής κειμένων σε κάθε γλώσσα, αλλά και μεταφράσεις για εκφωνήσεις, από και προς τα Ελληνικά, σε συνεργασία με πιστοποιημένους μεταφραστές.

BestVoices

© 2020 Powered by NRG Productions. All rights reserved

  • Visit Best Voices at Facebook
  • Visit Best Voices at YouTube
  • Visit Best Voices at Instagram
  • Visit Best Voices at LinkedIn