Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019
Text Size

Αποκλειστικά, ξενόγλωσσες ηχογραφήσεις

 

Επιλέξτε την γλώσσα, διαλέξτε την φωνή. Με την BestVoices, η διαδικασία είναι εξαιρετικά γρήγορη και απλή.

Δεν είμαστε μια ακόμη Οnline voice agency, αλλά μια εταιρία, στελεχωμένη από εξειδικευμένους audio designers , που ηχογραφούν φωνές και παράγουν ηχητικά προιόντα, για πάνω από 15 χρόνια.

Επιλέξαμε ανάμεσα από εκατοντάδες εκφωνητές παγκοσμίως, τους πιο ταλαντούχους και συνεργάσιμους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά την κουλτούρα της αγοράς στην χώρα τους, και με τους οποίους αναπτύξαμε στενές σχέσεις μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες σε πολλά διεθνή projects. Ξενόγλωσσοι εκφωνητές που μπορούν να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε ηχητικό project. Ακούστε τους στο Audio room.

Προσφέρουμε κάθε είδους εκφώνηση & αφήγηση στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Βουλγαρικά, Τούρκικα, Ουγγρικά, Σερβικά, Αραβικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Σκανδιναβικές γλώσσες, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες γλώσσες του κόσμου!

Εχουμε οι ίδιοι, ως το τέλος, την πλήρη επιμέλεια της παραγωγής σας, με ζωντανές συνδέσεις με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Κάθε ηχογράφηση έχει τις ιδιαιτερότητες της, όταν εμπλέκονται άλλες χώρες και διαφορετικοί άνθρωποι, και αυτό το γνωρίζουμε καλά, συνομιλώντας καθημερινά μαζί τους, έχοντας το ίδιο πάθος με αυτούς για αυτό που κάνουμε!

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα χρεώσεων, προσαρμόζοντας τα όμως στην σύγχρονη Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα.

Στους άνετους και υψηλής αισθητικής χώρους της NRG Productions, φιλοξενούμε καθημερινά συνεργάτες και πελάτες, ηχογραφόντας ζωντανά με studios, στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Ακόμη, ένα ανεξάρτητο τμήμα δημιουργικής κειμενογράφησης, σας προσφέρει τη δυνατότητα συγγραφής κειμένων σε κάθε γλώσσα, και για κάθε ανάγκη προβολής, αλλά και μεταφράσεις για εκφωνήσεις, από και προς τα Ελληνικά, σε συνεργασία με πιστοποιημένους μεταφραστές. 

 

Πετώντας με BestVoices και Aegean Airlines

Μία ακόμη διεθνής συνεργασία για ξενόγλωσσες ηχογραφήσεις. Δημιουργήσαμε...
Περισσότερα...

Σουηδία, Ιαπωνία και Αίγυπτος με Τράπεζα Πειραιώς

  Η νέα ραδιοφωνική καμπάνια της Τράπεζας Πειραιώς,...
Περισσότερα...
  • 1
  • 2
  • 3

Newsletter